Mituri legate de ejacularea precoce

Sunt sigur ca majoritatea barbatilor au auzit nenumarate povesti cu si despre ejacularea precoce. Multe dintre aceste povesti pot fi adevarate, dar unele sunt doar atat: niste povesti. De aceea cred ca ar fi bine daca am incerca sa ne lamurim in privinta catorva dintre aceste povesti, mituri, sau cum doriti dvs. sa le numiti.

Mit: Ejacularea precoce este o boala:

Fapt: ejacularea precoce exista intr-adevar ca diagnostic medical, dar nu este nicidecum o boala sau o maladie. Cauzele ejacularii precoce sunt inca necunoscute, dar de cele mai multe ori este considerata o consecinta ale unor probleme mai degraba psihologice decat fizice.

Mit: Daca ma gandesc la ceva care nu este foarte sexy, voi tine mai mult:

Fapt: cea mai buna sansa de a va controla ejacularea este sa acordati mai multa atentie corpului dvs., in nici un caz mai putina. Metoda „distragerii atentiei” poate functiona in cazul unor barbati, uneori, dar nu este o solutie, pentru ca va priveaza de placerile sexuale. Multi barbati invata sa se bucure de placerea sexuala totala si sa-si controleze in acelasi timp ejacularea..este nevoie doar de practica.

Mit: Unii barbati sunt nascuti cu abilitatea de a-si controla ejacularea, in timp ce altii nu..:

Fapt: nimeni nu se naste cu aceasta abilitate de a-si controla ejacularea. Pare probabil ca experientele timpurii de masturbare, si experientele sexuale cu parteneri pot juca un rol in definirea raspunsului sexual al unui barbat si in nivelul de constientizare al controlului ejacularii, dar ejacularea este un raspuns automat, si, intr-un fel ca si in cazul urinarii, singura cale de a o controla este sa inveti cum sa faci asta.

Mit: Daca ejaculezi in primele minute, suferi de ejaculare precoce:

Fapt: unele definitii ale ejacularii precoce includ o limita specifica de timp, dar multe nu. Definitiile care indica o limita de timp de obicei necesita diagnosticarea si altor simptome ale ejacularii precoce.

Mit: Foarte putini barbati sufera de ejaculare precoce, eu sunt singurul barbat pe care il cunosc cu aceasta problema:

Fapt: este posibil ca ejacularea precoce sa nu fie cea mai raspandita disfunctie sexuala masculina. Aproximativ 30 % dintre barbati traiesc cu ejaculare precoce. Probabil ca si dvs. cunoasteti cel putin un barbat, daca nu mai multi, care au experimentat ejacularea precoce.
Dar adevarul este ca prea putini barbati vorbesc despre asta, pentru ca este, intr-adevar destul de greu pentru un barbat sa recunoasca ca nu este atat de potent pe cat s-ar crede. Si de aceea, avem uneori falsa impresie ca doar noua ni se intampla, dar, asa cum nici dvs. nu vorbiti despre experientele dvs. de ejaculare precoce, de ce ar face-o alti barbati?

Mit: Ejacularea precoce este o problema care nu poate fi rezolvata:

Fapt: exista cateva metode de succes prin care puteti trata ejacularea precoce. In cele mai multe cazuri, barbatii invata sa-si controleze ejacularea fara a avea nevoie de medicamente sau de interventii medicale.

Mit: Trebuie sa astept pana cand vor crea o pastila pentru a trata ejacularea precoce:

Fapt: metodele comportamentale pentru tratarea ejacularii precoce sunt foarte eficiente. Prezinta de asemenea avantajul unei cresteri a intelegerii propriului dvs. raspuns sexual, si a comunicarii cu partenera dvs.
La ora actuala nu exista medicamente aprobate pentru tratarea ejacularii precoce.

No comments:

Post a Comment